Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Марія Магдалина

Рік:
Ор. назва:
Mary Magdalene
Країна:
Велика Британія, Австралія, США
Режисер:
Гарт Девіс
Тривалість:
02:00:42
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Події картини відбуваються в першому столітті нашої ери. Головна героїня історії, ніхто інша, як Марія Магдалина, яка є найбільш загадковою особистістю в історії. У ті давні часи вона, будучи юною дівчиною, залишає свій будинок - рибальське село. Її сім'я, яка завжди славилася традиціями залишається в минулому. Попереду Марію очікує зовсім інший шлях. Приєднавшись до нової віри, вона на думку своїх родичів ганьбить їхній рід. Вона йде слідом за дуже харизматичним хлопцем на ім'я Ісус, який є родом з міста Назарет.

Він обіцяє юної героїні то що світ зміниться, і станеться це в найближчому часі. Дівчина просто хоче знайти своє місце в цьому житті. Тим часом влада Римської Імперії зовсім не в захваті від діяльності Ісуса. Доля цього чоловіка склалася дуже трагічно, але доля самої Марії була також сумної. Ця жінка була до останнього подиху поруч зі своїм наставником. Крім цього вона одна з перших дізналася про воскресіння Ісуса ... Історія Марії - є таємницею і незвіданою, від того і цікавою. ©Kino4ua Марія Магдалина 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?