Kino4ua.com
PG-13

Погоня за ураганом

Рік:
Ор. назва:
The Hurricane Heist
Країна:
США
Режисер:
Роб Коен
Тривалість:
01:42:42
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Розумна, приваблива і дуже правильна дівчина Кейсі Корбін працює агентом казначейства і за службовим обов'язком має справу з дуже великими сумами грошей. За час роботи вона бачила гори з купюр, які ніколи не побачать прості люди. Черговою справою агента Корбін стає охорона старих купюр в розмірі шістсот мільйонів доларів перш, ніж їх відправлять на утилізацію. Але брава Кейсі ще не знає, що ці гроші має намір вкрасти невелика компанія хлопців, прикриттям для яких служить ураган що насувається.

Руйнівне природне явище як не можна краще підходить для проведення справи, адже всі будуть стурбовані пошуками укриття, всюди буде панувати хаос і паніка, а поліція навіть не подумає про пограбування в ураган. Однак під час пограбування щось пішло не так: на місці злочину виявилася відважна Кейсі і метеоролог Вілл, яким належить не тільки зупинити бандитів, але ще і врятувати свої життя під час найпотужнішого урагану. ©Kino4ua Погоня за ураганом 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?