Kino4ua.com
PG

Льодовиковий період 2: Глобальне потепління

Рік:
Ор. назва:
Ice Age: The Meltdown
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Карлос Салдана
Тривалість:
01:31:23
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Як завжди, ця маленька метушлива білка зі своїм вічним прагненням наздогнати і розколоти жолудь накоїла багато проблем і тепер долина може повністю зануритися під воду. У Манфреда, лінивця Сіда і шаблезубого тигра Дієго виникає рішення відправитися в далеку дорогу, щоб врятуватися від стрімкого потоку. Їм доводиться покинути батьківщину, але по дорозі вони зустрічають цікавий колектив, що складається з чарівною самки мамонта на ім'я Еллі і двох опосумів. Але найцікавіше те, що дама думає, що вона належить до їх племені.

Манфред переконує її в тому, що вони одноплемінники, але їй більше подобається жити так само безтурботно, як опосуми. Втім, після багатьох пригод і небезпечних ситуацій їм вдається знайти точки дотику. В кінці довгої і небезпечної подорожі вони приходять до своєї мети і знаходять рятівний ковчег. Попутники стали друзями і не хочуть розлучатися, адже їм дуже комфортно разом. За час мандрів вони вивчили характери і звички і точно знають, що зможуть виручити друга, незважаючи на дрібні розбіжності. Але основні випробування ще попереду, адже їх світ змінюється з кожною миттю. ©Kino4ua Льодовиковий період 2: Глобальне потепління 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Нн
    Нн
    25 липня 2022 22:47
    + +2 -
    Чому ви не даєте можливість встановити мульт? 
  2. Гість Анастасія
    Гість Анастасія
    29 червня 2022 08:57
    + +1 -
    Доброго дня. Дуже чудово, що існує український сайт з мультфільмами і фільмами для безкоштовного перегляду. Дякую вам за це. 
    Єдине зауваження полягає в тому, що перегляд не доступний в інших країнах... 
    1. Kino4ua
      30 червня 2022 07:28
      + 0 -
      Вітаємо. В інших країнах треба використати VPN