Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Людина, що біжить

Рік:
Ор. назва:
The Running Man
Країна:
США
Режисер:
Пол Майкл Глейзер
Тривалість:
01:41:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Так Треба Продакшн
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії фільму розгортаються в далекому майбутньому, в 2017-му році. Після жахливої катастрофи, яка сталася по всій планеті, людство кардинально змінила свої принципи і моральні підвалини. А в США - люди просто стали дуже жорстокі. Після сильного землетрусу, і фінансової кризи, жителям країни, потрібен був жорсткий тоталітарний режим. Лише при такому режимі, у країни був шанс на подальше існування. Такий режим прийшов. Але такої жорсткості ніхто не очікував. Тепер не було ніякої свободи слова, самовираження і надії. Лише комендантська година і дуже озлоблені люди.

Бен Річардс - зразковий поліцейський. Незважаючи на настільки важкий час, він все ще дотримувався старих моральних засад. Він ніяк не міг просто так застрелити людину. Саме тому, Бен опинився у в'язниці. Під час чергового голодного страйку, Бен відмовився виконати прямий наказ вищого керівництва і розстріляти людей. За це його позбавили волі. Але це не найстрашніше, що з ним сталося. З невідомих причин, Бен був відібраний до участі популярного реаліті-шоу - «Людина, що біжить». Суть реаліті-шоу полягає в тому, що група ув'язнених, потрапляють на спеціально обладнану територію, напхану телевізійними камерами. Умови прості. Якщо в'язень зможе вижити, то його чекає свобода. Але вижити не так-то просто. Адже за в'язнями йдуть добре озброєні мисливці. І тепер, якщо Бен хоче повернутися додому, то йому доведеться знищити всіх мисливців. Чи зможе він це зробити? ©Kino4ua Людина, що біжить 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?