Kino4ua.com
PG-13

Скайлайн

Рік:
Ор. назва:
Skyline
Країна:
США
Режисер:
Колін Штраус
Тривалість:
01:28:21
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Сюжет захоплюючої кінострічки розвивається навколо групи молодих хлопців, що пробуджується після гучної вечірки. Їх пробуджує яскраве світло, яке проливає в їхню кімнату. Намагаючись з'ясувати, що випромінює світіння, один з хлопців виявляється витягнутий назовні якимось таємничим променем. Включивши телевізор герої дізнаються про масштабне інопланетне вторгнення по всій земній кулі. Тепер вони всіма силами намагаються відшукати укриття і в його пошуках вони об'єднуються з компанією, що вижили і після декількох спроб втечі вони опиняються в групі з військовими.

Правда сили не рівні, армія несе постійні втрати, не маючи можливості протистояти настільки могутньому противнику. Парочка намагається знайти вихід з ситуації, що склалася, але всі їх старання виявляються марними і разом з тисячами інших людей, вони потрапляють всередину позаземного космічного судна. Вони усвідомлюють, що напевно приречені, але плекають надії на порятунок і шукають вибратися з оселі прибульців, що явно не мають наміру залишати їх в живих. Героям доведеться пережити жахливі речі, і зіткнутися з жахливими монстрами в спробах уберегти власні життя. ©Kino4ua Скайлайн 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?