Kino4ua.com
R

Крик

Рік:
Ор. назва:
Scream
Країна:
США
Режисер:
Вес Крейвен
Тривалість:
01:51:44
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Рік тому в невеликому містечку сталося жорстоке вбивство. Молода жінка була згвалтована і убита, і тепер її дочка Сідні знаходиться в безодні відчаю. Головна героїня ніяк не може впоратися з кошмарами, які обрушуються на неї в нічний час доби, але вона навіть не підозрює, що смерть матері - це тільки початок жахливих подій.
Цілий рік жителі міста жили в спокої, однак незабаром у пресі з'явилися повідомлення про нові вбивства. Жертвами стають ні в чому не винні люди, і все місто занурюється в неприборканий страх. Сідні боїться, що головною жертвою божевільного маніяка може стати вона сама, і незабаром її підозри знаходять ґрунт. Вбивця дзвонить головній героїні і повідомляє, що вона буде наступною.

Ще одним головним героєм захоплюючого фільму жахів стає детектив, який бачить в усьому що відбувається прекрасну можливість проявити себе. А в цей час молода та амбіційна журналістка мріє зробити приголомшливий репортаж, щоб прославити своє ім'я. Незважаючи на те, що кожен з головних героїв переслідує власні корисливі цілі, всіх цікавить тільки одне: хто ж ховається під маскою вбивці? Невже цей лиходій не прагне чогось певного, а просто обожнює фільми жахів і вбиває заради задоволення? ©Kino4ua Крик 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?