Kino4ua.com
R

Червона спека

Рік:
Ор. назва:
Red Heat
Країна:
США, Угорщина
Режисер:
Волтер Гілл
Тривалість:
01:46:33
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Багатоголосий
Дії фільму розгортаються в 1988-му році. Саме тоді, повним ходом йшла перебудова відносин між двома наддержавами - СРСР і США. У цей період затишшя, багато кримінальних авторитетів, намагалися зробити великі гроші. Адже для них відкрився новий, ще ніким незайнятий ринок збуту. Серед таких злочинців був грузинський наркоторговець - Віктор Роставелі. Він був одним з перших, хто вирішив налагодити схему постачання наркотиків з США в СРСР. За Роставелі полювала вся міліція СРСР. А керувати операцією із затримання Роставелі, призначили капітана міліції - Івана Данко. Незважаючи на всі свої величезні докладені зусилля по затриманню Роставелі, Данко так і не зміг його піймати.

Тим часом, в США Роставелі затримали за зовсім банальний проступок - порушення правил дорожнього руху. Коли до Данко прийшла телеграма про затримання і екстрадиції Роставелі, то він вирішив сам за ним поїхати. Адже Данко не міг допустити чергової втечі Роставелі. Екстрадувати затриманого наркоторгівця, з боку США, призначили Артура Ридзика - самого ідеального поліцейського США. Але як би Ридзик і Данко не старалися не упустити Роставелі, їм не вдалося це зробити. Під час конвоювання, подільники Роставелі напали на конвой і звільнили його. І тепер, Ридзик і Данко, доведеться об'єднатися заради однієї мети - зловити Роставелі. Адже ніхто з них не може допустити такого промаху, тим більше в такий період відносин між СРСР і США. Чи зможуть два кращих поліцейських, двох наддержав, зловити наркоторгівця? ©Kino4ua Червона спека 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?