Kino4ua.com
R

Святі з нетрів

Рік:
Ор. назва:
The Boondock Saints
Країна:
США, Канада
Режисер:
Трой Даффі
Тривалість:
01:49:54
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский (Ictv)
Вихідці з Ірландії брати Коннор і Мерфі Макманус мешканці Бостона нетрів, заробляли на життя обвальщиками на місцевій бойні не думаючи змінити щось у житті або добитися слави. Будучи відданими католиками, у вихідні вони відвідують церкву, а ввечері коротають час в компанії друзів за кухлем хорошого пива.
Одного разу трапилося так, що під час звичайної посиденьки в улюбленому пабі на грунті непорозуміння, вони зійшлися з бандитами з «російської мафії», в результаті якої їх забрали до відділку.

Уникнути покарання за порушення порядку їм вдалося завдяки втручанню агента ФБР Смекер, який вважав їх дії за самооборону. Але одна ніч в камері зіграла доленосну роль в житті двох простих хлопців. Отримавши у снах боже благословення, вони беруть на себе місію очистити рідне місто від злочинної зарази, будь то наркоторгівець або великий мафіозі. Оволодівши цілим арсеналом зброї, вони починають свій хрестовий похід на славу Господа і справедливості. У злочинців що отруюють місто немає жодного шансу, коли ці двоє іменували себе святими вийдуть на нове полювання.
Слідами зухвалих лінчевателей спрямований Смекер, той самий чоловік, що одного разу допоміг їм. Заглиблюючись в розслідування і вивчаючи їх дії, він починає поступово перейматися симпатією до відчайдушних хлопців, які насмілилися кинути виклик кримінальним ватажкам Бостона. ©Kino4ua Святі з нетрів 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?