Kino4ua.com
R

Стирач

Рік:
Ор. назва:
Eraser
Країна:
США
Режисер:
Чак Расселл
Тривалість:
01:55:47
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Вже довгий час Джон працює федеральним маршалом у відділі по захисту свідків. Але на відміну від інших маршалів у Джона є одна особливість. Він спеціалізується по «стиранню» минулого життя людей. Джон - майстер своєї справи. Він легко підлаштовує смертельні нещасні випадки своїх підопічних. Так переконливо робити «фальшиві» смерті ніхто не вміє. А після того, як «минуле» життя людини «стерте», Джон робить все можливе, щоб доставити свідка в безпечне місце.

Лі Кален - молода співробітниця величезної корпорації з виробництва і продажу зброї уряду США. Одного разу, Лі стала свідком дивної розмови свого начальства. Якщо вірити цієї розмови, то керівництво корпорації планує продати російському терористові найновішу зброю масового ураження. Дівчина вирішила запобігти цьому. Тому завантажила на свій жорсткий диск два примірника інформації про продаж зброї. Перший - для ЦРУ, а другий - для забезпечення свого захисту. Коли Лі звернулася з видобутої нею інформацією в ЦРУ, то її приставили до Джону. Але навряд чи Лі Кален здогадувалася, що тепер її життя знаходиться в руках однієї людини - федерального маршала Джона. Адже за нею почали полювання не тільки служба безпеки корпорації, а й продажні агенти ЦРУ. Чи зможе Джон захистити життя нешкідливої дівчині? Чи вдасться Джону і Лі протистояти продажним агентам ЦРУ? ©Kino4ua Стирач 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?