Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Султан мого серця (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kalbimin Sultanı
Країна:
Росія, Туреччина
Категорія:
Режисер:
Боббі Рот, Керем Чакіроглу
Тривалість:
00:49:15
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Первый канал | ОРТ
Скарга

У Стамбулі 19 століття розгортається історія, яка може за напруженням пристрастей змагатися навіть із знаменитою історією кохання Сулеймана і Хюррем.

Головна героїня серіалу «Султан мого серця» Анна - донька російського посла в Туреччині і вчителька французької мови, - зустрічає в Стамбулі красивого, але зарозумілого поромника, з яким сперечається і веде цікаву бесіду.

Після знаменної зустрічі Анна запрошується в палац султана, і яке ж було її здивування, коли в турецькому правителі Махмуда Другого вона дізнається ... свого знайомця-поромника!

Махмуд був настільки вражений красою, характером і розумом російської дівчини, що запрошує її до палацу викладати французьку мову його дітям. Але султан ставить свою умову - Анна буде жити в гаремі. Спочатку дівчина відмовляється, але в гру вступає політика - російський посол Дмитро загрожує дівчині і змушує її оселитися в палаці султана для шпигунства.

Спочатку у Анни не виходить знайти спільну мову з дітьми - вони відмовляються слухати чужинку і пустують. До того ж, мешканки гарему сприйняли появу Анни в багнети - красива і молода дівчина бачиться їм конкуренткою. З усіма перешкодами новоявлена шпигунка могла б впоратися, якби не спалахнули почуття до Махмуду.

Шпигунство, заборонене кохання, ворожнеча і дружба, зіткнення двох світів (російського і турецького) - ось, що чекає на глядачів серіалу цього серіалу. ©Kino4ua Султан мого серця (1 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?