Kino4ua.com
R

Викрадення

Рік:
Ор. назва:
Kidnap
Країна:
США
Режисер:
Луїс Пріето
Тривалість:
01:35:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Карла молода жінка. Ще зовсім недавно в її родині все було ідеально - люблячий чоловік і син. Однак все змінилося в одну мить. Першим жінка втратила чоловіка, і познайомилася з усіма труднощами одинокій матері. Карлі доводиться багато працювати, щоб забезпечити себе і дитину, але вона все ж знаходить час на спілкування з дитиною. Після важкого чергування в кафе, героїня вирішує прогулятися з сином в парку. Хлопчик з радісним обличчям бігає по всіх атракціонах і задовольняється увагою матері. Закінчується прогулянка звичної грою в хованки, де Карла успішно знаходить Френка в його улюблених місцях.

Але незабаром Карла не може виявити сина ні в одному секретному місці, вона починає нервово бігати по всьому парку, але так і не знаходить хлопця. Раптом жінка чує крики і піднявши голову бачить, як незнайома їй жінка силою саджає Френкі в мустанг. Після чого машина їде в невідомому напрямку. Карла негайно відправляється до свого мінівену і починає переслідування викрадачів. Вона впевнена, що встигне наздогнати мустанг і відібрати сина у зловмисників. Але незабаром автомобіль втрачається з уваги. Карла не вірить в поліцію і продовжує власне розслідування, з пошуку своєї дитини. ©Kino4ua Викрадення 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?