Kino4ua.com
PG-13

Кривий будиночок

Рік:
Ор. назва:
Crooked House
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Жіль Паке-Бреннер
Тривалість:
01:55:12
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) iTunes
Чарльз молодий хлопець, якому довелося пережити весь жах кровопролитної війни. Після того, як бойові дії були закінчені, хлопець вирішив відправитися в Єгипет, щоб хоч трохи відпочити і забути про весь кошмар. Коли він опинився на місці, то відразу ж познайомився з прекрасною дівчиною на ім'я Софія. Вона народилася в багатій родині і ніколи не знала потреби в грошах. Разом молоді люди змогли добре провести час, але незабаром настав момент, коли Софія повинна була відправитися в свою рідну Англію.

З того моменту пройшло два роки і весь цей час закохані тримали зв'язок з допомогою листування. Настав момент, коли Чарльз вирішує відправитися в Англію для того, щоб зробити пропозицію своїй коханій. Опинившись на місці, Софія і Чарльз потроїли заручини, ось тільки таке радісна подія затьмарює новина про смерть діда дівчата. Він був досить багатим і відомою людиною. З самого початку все порахували, що він помер від старості, ось тільки лікар після розтину заявив, що чоловік загинув в результаті сильного отруєння. Першою підозрюваної виявляється молода дружина загиблого, так як вона могла бажати йому смерті через гроші. За розслідування злочину приймається батько Чарльза, а сам хлопець вирішує сам з'ясувати, ким саме є вбивця. ©Kino4ua Кривий будиночок 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Динозавр
    Динозавр
    13 вересня 2022 21:18
    + 0 -
    Неочікувано, дивно що так відбувається