Kino4ua.com
R

Перед опівніччю

Рік:
Ор. назва:
Before Midnight
Країна:
США, Греція
Режисер:
Річард Лінклейтер
Тривалість:
01:49:59
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Селін і Джессі - француженка і американець, які вперше зустрілися вісімнадцять років тому. Колись вони пережили тривале розставання, але тепер це зріла пара, яка переживає певну кризу. Разом з двома дочками-двійнятами і друзями подружжя здійснюють подорож з Парижа до Греції. Щоб допомогти Джессі налагодити відносини з сином від першого шлюбу, Хенком, вони запрошують підлітка приєднатися до них.
За останні дев'ять років Джессі встиг випустити ще одну книгу, яка приносить йому непоганий дохід. Кар'єра Селін складається не так гладко, і зараз вона роздумує над пропозицією про роботу в державній структурі. Здається, що в житті героїв немає серйозних проблем, але коли ці двоє залишаються наодинці в готельному номері готелю, то замість любовних пристрастей обстановка починає загострюватися зовсім з іншої причини. Подружжю належить вступити в непростий діалог і задуматися над тим, чи правильне рішення вони прийняли, коли одного разу вирішили бути разом. ©Kino4ua Перед опівніччю 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?