Kino4ua.com
PG-13

На глибині 6-ти футів

Рік:
Ор. назва:
6 Below: Miracle on the Mountain
Країна:
США
Режисер:
Скотт Во
Тривалість:
01:29:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Протагоніст цієї історії - олімпійський чемпіон Ерік Лемарк. Колись він був блискучим хокеїстом, але кар'єра спортсменом не довговічна, і рано чи пізно закінчується. Пішовши зі світу великого спорту, чоловік пристрастився до наркотиків, і полюбив сноубординг. Йому подобалося те відчуття свободи, яке давав йому спуск з крутої гори на дошці. В один із днів, герой вирішив покататися на горі Маммот, погода в той день була не дуже гарною, і один з схилів був закритий поліцейськими через сильну снігову бурю.

Але незважаючи на це, чоловік вирішив покататися саме там. Але нещастя спіткало його і на цілих вісім днів, він вважався зниклим безвісти. Весь цей час він намагався вижити, перебуваючи під сніговими завалами. Це були найважчі дні в житті спортсмена. Він відчайдушно боровся за життя, адже він був ще молодий, і йому зовсім не хотілося на той світ. Історія про спрагу до життя яка не залишить глядачів байдужими. Чи знайдуть Лемарка рятувальники, адже вже пройшло достатньо часу, щоб втратити будь-яку надію. Якщо герой виживе, то він обов'язково погляне на світ по-іншому. ©Kino4ua На глибині 6-ти футів 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?