Kino4ua.com
NC-17

Шкіряне обличчя (Техаська різанина бензопилою)

Рік:
Ор. назва:
Leatherface
Країна:
США
Режисер:
Олександр Бустільо
Тривалість:
01:30:47
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Слешери умовно можна розділити на дві категорії: одні фільми представляють собою безглузде криваве місиво, а інші мають не тільки видовищні візуальні складові, але й захоплюючі сюжети. В цьому плані хоррор «Техаська різанина бензопилою: Шкіряне обличчя» безсумнівно належить до другої категорії. Нова частина франшизи розповість історію становлення особистості лиходія, який відомий нам як жорстокий вбивця, який відчуває слабкість до людської шкіри. Нам покажуть, як саме звичайний хлопчик встав на кривавий шлях, який зробив його маніяком. Все починається з того, що Том Хьюїт потрапляє в поліцейську дільницю, звідки його переправляють до лікарні для підлітків з відхиленнями у розвитку. Зловив хлопчиська шериф Хартмен, який дізнався, що Том надягає маску з коров'ячої голови, щоб лякати місцевих жителів. Провівши в психіатричній лікарні якийсь час, він вирішує втекти звідти з декількома новими знайомими. В результаті четверо озброєних підлітків, прихопивши з собою беззахисну медсестру, опиняються на волі. Спіймати їх викликається шериф, який відправив Томаса в лікарню. ©Kino4ua Шкіряне обличчя (Техаська різанина бензопилою) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?