Kino4ua.com
PG-13

Віктор Франкенштейн

Рік:
Ор. назва:
Victor Frankenstein
Країна:
США, Великобританія, Канада
Режисер:
Пол Макґіґан
Тривалість:
01:49:57
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Ще одна екранізація про створення монстра, в якій є особливість: дане оповідання йде не від імені самого лікаря, а від його горбатого помічника. Доля останнього була дуже важка, адже де б він не з'являвся, всюди бідолаху вважали занадто потворним. Працював лякала різноробочим в одному з провінційних цирків. Над ним постійно знущалися і насміхалися навколишні, а життя нещасного походила на каторгу, але не дивлячись на все це, у горбаня був свій куточок і їжа. Лише молода красива гімнастка на ім'я Лорелей ставилася до нього добре. Саме вона приносила Горбаню книги по медицині, і читач намагався знайти раду, як позбутися від проклятого горба, що псує життя. Завдяки читанню герой багато чому навчився: він зміг визначати хвороби та призначати лікування. Його медичні пізнання вражали кожного, але, як би не старався юний геній, рецепт порятунку від ненависного горба так і не був знайдений. Одного разу бідний хлопець випадково знайомиться з молодим медиком, і ця зустріч перевертає все його життя. Віктор Франкенштейн був зацікавлений померлими тваринами, тушки яких він купував в цирку для проведення деяких експериментів. Горбань і Франкенштейн об'єднують свої пізнання в сфері медицини, щоб перемогти ненависну хворобу головного героя. ©Kino4ua Віктор Франкенштейн 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?