Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Грішники (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Sinner
Країна:
США
Режисер:
Антоніо Кампос, Бред Андерсон, Джоді Лі Лайпс
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, Jaskier, LostFilm
У центрі оповідання виявляється Кора Таннеті - звичайна домогосподарка середніх років, яка веде нічим не примітний спосіб життя. Жінка живе разом з чоловіком Мейсоном і виховує маленького сина. Її життя не назвати особливим, але при цьому вона щаслива. Героїня серіалу «Грішниця» нерідко вибирається разом з сім'єю з дому і проводить час на природі. Одного разу Мейсон і Кора разом з сином відправляються на пляж. Нікому і в голову не може прийти, чим закінчиться цей погожий деньок. Коли вони займають місце на пляжі, увагу жінки привертають закохані, що розташувалися в декількох метрах. Спочатку Кора пильно стежить за їх ласками, після чого несподівано для всіх дістає ніж, підбігає до пари і завдає хлопцеві кілька смертельних ударів. Чоловік відтягує її, але вже занадто пізно - поранений не подає ознак життя. Незабаром на місце трагедії прибувають поліцейські, а вбивцю відвозять до відділку. Кора ніяк не може пояснити свій раптовий порив. Навіть коли до неї на побачення приходить Мейсон, жінка тільки повторює, що з нею щось не так. Справа зацікавлює детектива Харрі Амброза, який збирається дізнатися, з якої саме причини Кора зважилася на вбивство. Попереду вісім видовищних епізодів, кожен з яких буде поступово відкривати завісу таємниці над тим, що відбувається. ©Kino4ua Грішники (1, 2, 3 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?