Kino4ua.com
R

Універсальний солдат

Рік:
Ор. назва:
Universal Soldier
Країна:
США
Режисер:
Роланд Еммеріх
Тривалість:
01:42:32
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
В кінці 60-х років відбувається надзвичайно жорстокий інцидент. Збожеволівлий на тлі війни сержант американської армії Ендрю Скотт вирізає ціле в'єтнамське село. Більш того його параноя доходить до того що він вбиває майже весь свій загін звинувачуючи людей у зраді і лояльності до ворога. У живих залишається лише рядовий Люк Деверо який намагається зупинити божевільного. Весь обвішаний в саморобних намистах з вух убитих людей, сержант наказує розправитися з молодою в'єтнамською сім'єю. Але солдат не виконує наказ починається бійка в ході якої вони вбивають один одного. Прибуло військове керівництво записує весь взвод в списки безвісти зниклих, а трупи занурюють в контейнери з льодом і відвозять.
Одна з секретних військових баз армії США в пустелі Невада. Над усіма загиблими під час інциденту в 60-х солдатами проводять дослідження. В рамках проекту "універсальний солдат" тіла оживляють роблячи їх справжніми машинами для вбивств. Солдати зі стертою пам'яттю готові беззаперечно виконувати всі накази начальства, вони абсолютно позбавлені страху совісті і почуттів. А для надійності після кожної операції їх пам'ять підлягає стиранню. Після того як терористи захопили Дамбу Гувера їх вирішують перевірити в бою. І терористів з легкістю і без втрат знищує група універсалів.

Про те що на секретній базі в таємниці від уряду відбуваються експерименти над людьми очолюваною честолюбним генералом дізнається преса. Одна з журналістів проникає разом з оператором на базу. Їй вдається зняти обладнання та самих солдатів, але незабаром їх виявляють і ловлять. Керівництво наказує універсалам колишньому сержанту Ендрю і рядовому Люку ліквідувати непроханих гостей. Ендрю вбиває оператора, але у Люка прокидаються спогади про В'єтнамі і він заважає вбити дівчину журналіста. Вони втікають, а до сержанта теж приходять спогади про війну і про зраду рядового.
Повернувшись на базу він бере командування на себе і знищує весь військовий і учений персонал бази. Разом з іншими універсалами він кидається в погоню за Люком по всій країні. Люку кілька разів вдається втекти від погоні попутно знищивши велику частину солдатів, але він розуміє що збожеволілий сержант від нього не відстане і фінальної битви не уникнути. ©Kino4ua Універсальний солдат 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?