Kino4ua.com
R

Смертельна зброя 2

Рік:
Ор. назва:
Lethal Weapon 2
Країна:
США
Режисер:
Річард Доннер
Тривалість:
01:54:44
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Полное Дублирование
Продовження гучного бойовика "Смертельна зброя", що став еталоном поліцейського жанру. У центрі сюжету Мартін і Роджер, які абсолютно не схожі один на одного. Вони стали напарниками в місцевому відділі зовсім недавно і відразу ж стали конфліктувати. Зокрема, Мартін виявився людиною, готовим ризикнути життям в будь-який момент. Він не боявся смерті, так як втратив сенсу свого існування. Але в певний момент безумцю все ж вдалося взяти себе в руки і розкрити чергову велику справу, завдяки якому Мартін і Роджер змогли знайти взаєморозуміння. І з тих самих пір вони продовжують працювати разом.

На цей раз напарникам вдалося вийти на слід великого злочинного угруповання, що займається розповсюдженням наркотиків на території штату. І одного разу вони навіть знаходять свідка, готового дати всі необхідні свідчення проти зловмисників. Охороняти його доручають саме головним героям. Але незабаром це призводить до численних перестрілок, в які Мартін і Роджер раз у раз будуть потрапляти. Чи зможуть вони впоратися зі своїм черговим завданням? ©Kino4ua Смертельна зброя 2 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?