Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Харлі Квін / Гарлі Квінн (1 - 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Harley Quinn
Країна:
США
Режисер:
Сесілія Аранович, Бен Джонс, Хуан Хосе Меза-Леон, Метт Гарофало, Френк Маріно
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ZюK, Багатоголосий закадровий | BambooUA
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, IdeaFilm, Kerob
«Харлі Квін» - мультсеріал, що оповідає історію про життя простої співробітниці психічної лікарні. У центрі уваги знаходиться дівчина на ім'я Харлі Френсіс Квін. Головна героїня отримала гідну освіту і в даний час працює психотерапевтом в одній з великих психіатричних лікарень міста. Завдяки спокійному характеру і вмінню знайти підхід до будь-якого клієнта, дівчину всі поважали і любили. Одного разу в житті Харлі відбуваються зміни, що повністю міняють героїню як особистість.

У лікарню потрапляє незвичайна людина, ім'я якого Джокер. Між Харлі і новим пацієнтом нічого не може бути спільного. Джокер справжній псих. Крім цього про його походження, сім'ї та імені нічого не відомо. Через деякий час дівчина, сама того не помічаючи закохується в Джокера. Сильні почуття змушують панночку робити все, щоб звільнити коханого з лікарні і відправитися з ним подалі від світу людей. Незвичайні вчинки, які робить Харлі, нагадують дії цього психа, в якого вона перетворилася. ©Kino4ua Харлі Квін / Гарлі Квінн (1 - 3 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Матильда
    Матильда
    21 грудня 2020 12:10
    + -2 -
    Я люблю Харлі Квін! Я би сама нею б стала!?
  2. Ліза
    Ліза
    22 жовтня 2020 18:46
    + -1 -
    Мені не подобається те що я не можу подивитися відео,не можна нормально робити вислати відео,ні нам треба розбиратися де відео.
    1. Kino4ua
      22 жовтня 2020 18:49
      + +2 -
      Все працює добре, де у вас виникли труднощі? 
  3. Кріс
    Кріс
    20 червня 2020 22:44
    + +1 -
    Дякую, крутий мульт!
    Коли ж другий сезон українською?