Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гарненькі брехухи (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Pretty Little Liars
Країна:
США
Режисер:
Норман Баклі, Рон Лаґомарсіно, Чад Лоу
Тривалість:
00:43:17
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - NovaFilm
Лише в серці кожного з нас ...
Молодіжна драма «Гарненькі брехухи» оповідає про життя чотирьох подруг. Їм належить нелегке завдання, що полягає в тому, щоб розгадати таємницю смерті загальної подруги. Справа полягає в тому, що смерть не така проста, як здається.
Щоб зрозуміти всі перипетії, важливо розглянути сюжетні лінії з точки зору всіх п'ятьох подруг.
Ключове місце в полотні серіалу займає Елісон, роль якої полягає в тому, що через неї і зав'язуються неприємності і пригоди інших 4 подруг. За життя Елісон нажила собі багато ворогів. При всій красі дівчина дуже шкідлива і егоїстична; вона сміливо крокує по головах заради того, щоб досягти своїх цілей. Тому підозрюваних в її вбивстві досить багато. У цьому полягає суть. До кінця першого сезону Елісон виявляється живою; це дивує. Однак читачі скажуть, що ми розкрили всі секрети. В цьому і криється помилка! Елісон не хоче повертатися, і у дівчини є на це своя таємниця ...
Арія є найбільш харизматичною особистістю з усіх подруг. Вона не така красива, як Елісон, зате одягається краще за всіх дівчат свого оточення! Тільки уявіть: унікальне почуття смаку, що дозволяє поєднувати милі блузочки з грубими черевиками. Крім того, Арія носить сережки-вилки, а також масивні прикраси. У Арії особиста драма. Гуляючи, вона бачить батька, що цілується з його ученицею. Однак сама дівчина закохується в викладача.
Ханна Мерін часто піднімалася на сміх Елісон. Причиною тому було те, що дівчина стала повніти. Але це не від обжерливості. Сюжетна лінія веде до вельми непростій ситуації, що склалася в житті Ханни. До того ж, дівчина зіграє далеко не останню роль в питанні розгадки таємниці Елісон.
Спенсер Хастингс красива і амбітна. Тільки от лихо: про її захоплення наркотиками дізналася Елісон. Що ж зробить зникла дівчина? Дізнаєтеся, подивившись серіал.
Емілі Філдс зберігає таємницю. Полягає вона в тому, що дівчині подобаються інші леді. Елісон цілує Емілі, але розважається, а Філдс закохується. Взагалі, Емілі зіграє далеко не останню роль в серіалі.
Особливий знак
Буква «Е». Що це? У сюжеті фільму після зникнення Елісон з'являються таємні послання. Ми не станемо видавати секретів, але ця буква зіграє далеко не останню роль в полотні цього твору. ©Kino4ua Гарненькі брехухи (1 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?