Kino4ua.com
R

Повернення героя

Рік:
Ор. назва:
The Last Stand
Країна:
США
Режисер:
Кім Джі-ун
Тривалість:
01:47:33
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Раніше Рей Оуенс працював в поліції Лос-Анжелеса. Однак після завдання, в якому він втратив сімох товаришів по службі, герою слід було залишити службу. Зараз Рей - простий шериф невеликого провінційного містечка на кордоні з Мексикою.
В цей же час відомого наркоторгівця Кортеса везуть на страту. Але його спільники успішно організовують і здійснюють втечу свого боса. Кортес бере заручника і отримує від своїх людей модернізований швидкісний автомобіль. На ньому, в супроводі своїх помічників, Кортес їде в сторону мексиканського кордону, до містечка шерифа Оуенса.
Щоб гідно протистояти бандитам, в місті знаходиться занадто мало поліції. Разом з основною частиною населення правоохоронці поїхали в сусіднє місто на футбольний матч. Але шериф, разом зі своїми нечисленними помічниками твердо має намір зупинити злочинців. ©Kino4ua Повернення героя 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?