Kino4ua.com
R

Сімейне пограбування

Рік:
Ор. назва:
Mes trésors
Країна:
Франція
Режисер:
Паскаль Бурдо
Тривалість:
01:31:41
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Знайомитеся дві зведені сестри, які до цього моменту ніколи в житті не бачилися, мало того вони навіть не підозрювали про існування один одного. Їх об'єднує те, що у першій що і у другій один батько. Керол дівчина яка ніколи в житті не образить нікого, вона трохи замкнута в собі людина. Але в той же час дуже різнобічна особистість. Вона може похвалитися гарною роботою, вона програміст. В наші часи ця професія вельми перспективна, та й добре оплачувана. Живе вона досі з мамою і не має бажання кудись з'їжджати, не любить різких змін. 
Її сестра по імені Керолайн є повною протилежністю. 

Це саме та дівчина, яка любить вести розгульний спосіб життя. Любить пригоди і адреналін, вона від цього отримує задоволення. Дівчина веде досить незаконний спосіб життя, вона злодій. Місце їхнього знайомства вельми специфічне, це кабінет нотаріуса. Прийшли вони сюди по останньому проханні їх батька, щоб почути його заповіт. Його останнім проханням було відправитися в гори, де їх чекає винагорода, а можливо і спадок. Вони тоді і поняття не мали хто їх батько. Він є злодієм, який знаходиться в розшуку по всьому світу. Як тільки вони приходять в хатину в горах бачать, що їх батько не помер, а все ще живий. Але покликав він їх не просто сюди, у нього є справа, в якому йому потрібна допомога. ©Kino4ua Сімейне пограбування 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?