Kino4ua.com
G

Джуманджі (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Jumanji
Країна:
США
Режисер:
Боб Хечкок, Стів Рессель, David Schwartz
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Мультиплікаційний серіал «Джуманджі» був створений за мотивами однойменного художнього фільму в 1995 р. але в порівнянні з фільмом, в його сюжет були внесені деякі зміни. Головні герої Пітер і Джуді після загибелі батьків разом зі своєю тіткою Норою переїжджають в новий будинок. Цікаві діти вирішують обстежити своє нове житло і на горищі знаходять одну дуже цікаву настільну гру під назвою «Джуманджі». Хлопці тут же вирішують в неї зіграти. Але якщо б вони знали, до чого це призведе ...

Кожен хід гравця дає йому певну підказку, після чого той виявляється в самих справжніх джунглях. Повернутися додому можна, тільки розгадавши загадку, дану незвичайною грою. У джунглях брат і сестра знайомляться з чоловіком на ім'я Алан. Будучи дитиною, він почав грати в Джуманджі, але не запам'ятав своєї підказки, через що на довгі роки застряг в грі. Джуді і Пітер його єдина надія на порятунок і повернення до нормального життя.

Але щоб пройти гру до кінця, потрібно пройти чимало випробувань, адже кожен ігровий хід обертається черговою пригодою повною небезпек. А найстрашніше те, що відмовитися від участі вже не можна. Так, наприклад, Пітер не раз перетворювався в різних звірів і щоб повернути людську подобу, йому доводилося йти далі, раз по раз кидаючи кістки і відгадуючи завдання «Джуманджі». Так чи зможуть все-таки діти розгадати таємницю підказки Алана і витягнути його з ігрових джунглів? ©Kino4ua Джуманджі (1 сезон) 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?