Kino4ua.com
R

Скелелаз

Рік:
Ор. назва:
Cliffhanger
Країна:
США, Італія, Франція
Режисер:
Ренні Харлін
Тривалість:
01:53:40
Переклад:
Українська мова Cinema Sound Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Не так давно Гейб Уокер, відважний альпініст, що входить в штаб рятувальників Скелястих Гір, пережив важку втрату. Під час рятувальної операції загинула подруга Гейба, Сара, і ця подія зломило дух скелелаза. Відчуваючи провину за смерть дівчини, Уокер покинув місто, вирішивши назавжди покінчити з колишнім життям. Але доля заважає планам головного героя: повернувшись в рідні краї на похорон Сари, він дізнається, що застряглій в горах групі альпіністів потрібна його допомога. І хоча Гейб категорично проти чергового сходження, його колишня колега Джессі вмовляє Уокера провести останню рятувальну операцію. Разом з Гейб в небезпечний шлях відправляється Хел - скелелаз, який так і не пробачив герою загибель Сари. Спочатку між ними виникають тертя, але конфліктам приходить кінець, як тільки рятувальники розуміють, що були жорстоко обмануті. Сигнал SOS був переданий зовсім не мирними альпіністами, а підступною бандою головорізів під керівництвом якогось Еріка Куейла. Заручившись підтримкою одного з агентів Міністерства фінансів, злочинці збиралися викрасти 100 мільйонів доларів. Ось тільки в їх плани втрутилося ФБР, і після кривавого бою бандитам що вижили необхідно знайти валізи з банкнотами, для чого і потрібна допомога рятувальників. Але Гейб не готовий так просто підкоритися злочинцям ... ©Kino4ua Скелелаз 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?