Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Схід темряви

Рік:
Ор. назва:
The Seeker: The Dark Is Rising
Країна:
США
Режисер:
Девід Л. Каннінґем
Тривалість:
01:34:51
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У центрі уваги - підліток на ім'я Вілл Стентон, якому не пощастило народитися в найяскравіше свято року. Відзначати свою появу на світ на Різдво - означає постійно залишатися обділеним увагою і подарунками. Напередодні його чотирнадцятиріччя сім'я Стентонів переїжджає з Америки в старе англійське село, де підлітку вперше відкривається його справжнє призначення. Переживши напад двох дивних істот, Вілл дізнається, що він володіє нелюдською силою. Незабаром у його життя втручаються таємничі Старійшини, які заявляють герою, ніби він не простий хлопчик, а член клану Шукачів, якому судилося врятувати світ від зазіхання посіпак поплічників Темряви. ©Kino4ua Схід темряви 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?