Kino4ua.com
R

Суддя Дредд

Рік:
Ор. назва:
Dredd
Країна:
США, Великобританія, Індія, ПАР
Режисер:
Піт Трейвіс
Тривалість:
01:35:30
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Після жахливої війни в світі все катастрофічно змінилося. Неймовірна кількість міст колись були мегаполісами, а зараз вони заражені ядерної радіацією. Залишається лише невеликий район для існування. Налякані люди ховаються в руїнах і вірять, що незабаром прийде порятунок.
Криміналітет в останні дні набирає обертів. Судді захищають нешкідливих громадян. Вони замінюють діючі структури поліції, зберігаючи при цьому порядок. Повноваження їм дозволяють не тільки ловити злочинців, а й виставляти їм звинувачення, після чого здійснювати вирок. Одним з незвичайних суддів став Джозеф Дредд.
Разом з молодим напарником хлопці натрапили на слід бандитів, які продають наркотики. Злочинці синтезували особливий препарат, здатний на тривалий період затуманити розум людини. Деякі судді знають про те, що відбувається на вулицях, але за відсоток від прибутку їх очі закриваються. Тільки Дредд позбавить місто від злочинності і покарає всіх по закону. ©Kino4ua Суддя Дредд 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?