Kino4ua.com
R

Убивці / Наймані вбивці

Рік:
Ор. назва:
Assassins
Країна:
США, Франція
Режисер:
Річард Доннер
Тривалість:
02:12:39
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Гостросюжетний кримінальний бойовик з зірками Голлівуду в головних ролях. І якщо героя зіграв Сталлоне, для якого це амплуа досить звично, то лиходієм став Антоніо Бандерас, що вельми незвично для цього актора. Хоча не можна не відзначити, що впорався він з цією справою блискуче.
Отже, за сюжетом головними героями є два найманих убивці. Один з них, Роберт Рет - кілер, який звик діяти по-старому і має свої принципи. Незважаючи на обрану ним професію, він не береться за справу, якщо вона суперечить його власним кодексом честі, а тому його совість є відносно чистою.

Інший - Мігель Блейн, навпаки, молодий безпринципний кілер, готовий на все заради наживи і власного благополуччя. Головне для цього персонажа - власне збагачення, а про методи краще не згадувати. Цим двом доводиться вступити в протистояння, випадковим учасником якого стає досить приваблива жінка-хакер. Попереду у них перестрілки, гонитви, бійки і маса сюрпризів, часом і неприємного характеру. У будь-якому випадку вони отримають свою дозу адреналіну, оскільки розуміють, що підсумком сутички повинна виявитися смерть одного з них. Кому ж з них не залишиться місця на цій тлінній землі? ©Kino4ua Убивці / Наймані вбивці 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?