Kino4ua.com
PG-13

Візьми мене штурмом

Рік:
Ор. назва:
Raid dingue
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Дені Бун
Тривалість:
01:45:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Командири бойових підрозділів краще набирати виключно з представників чоловічої статі, адже вони відрізняються величезною силою і витривалістю. Таким підходом славиться і керівник елітного французького спецназу. На його думку, солдати повинні максимально віддаватися своїй справі, але з дівчатами таке неможливо - у них в голові постійно відбувається щось, що не стосується служби. Велика частина часу присвячується виключно фізичним тренуванням і відпрацювання навичок володіння різноманітною зброєю. Але в один прекрасний день встановлений порядок був порушений. У військові ряди потрапляє представниця жіночої статі. Приваблива, розумна і сексуальна дівчина відразу ж підкорює багатьох службовців своєю красою. З усіх боків її засипають компліментами і не дають проходу спробами доглядати. Не піддається спокусі тільки командир. Він намагається відгородити свій загін від викрадачки сердець, хоча виходить це у нього з працею. Хлопці не готові відмовитися від можливості провести час з чарівною колегою. Сентиментальна комедія «Візьми мене штурмом» розповість яскраву історію про те, як взаємна ненависть поступається місцем палкого кохання. Питання тільки в тому, хто саме з усіх новоспечених колег підкорить серце самої героїні? ©Kino4ua Візьми мене штурмом 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?