Kino4ua.com
R

Каліфорнійський дорожній патруль

Рік:
Ор. назва:
CHIPS
Країна:
США
Режисер:
Декс Шепард
Тривалість:
01:40:32
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Заснований на однойменному ситкомі 70-х років сюжет комедійного бойовика переносить нас на сонячне узбережжя Каліфорнії. Сюди прибуває агент ФБР Френк, якому належить виконати непросте завдання: влаштуватися в каліфорнійський дорожній патруль і знайти серед колег продажних поліцейських, які передають важливу інформацію бандитам. Якщо герой завалить і це завдання, начальник звільнить його з агентства. У Френка з керівництвом давні рахунки, тому шеф значно ускладнює роботу агента. По-перше, він дає йому для прикриття жіноче ім'я Френсіс. По-друге, в патрулі все їздять на мотоциклах, а герой не вміє водити цей транспортний засіб. Проте вибору у Френка-Френсіса немає: якщо він не зловить злодіїв, то ризикує втратити роботу. Його напарником стане інший новачок - мотоцикліст Джон Бейкер, тільки-но закінчивши поліцейську академію і потрапив в цей загін тільки тому, що непогано звертається з мотоциклом. З першого дня знайомства колеги починають потрапляти в неприємності, що значно зближує їх. В результаті Френк вирішує розповісти напарнику правду про своє завдання. Бажаючи довести дружині, що збирається подати на розлучення, що він справжній чоловік, Джон погоджується допомогти новоспеченому товаришеві обчислити зрадників ... ©Kino4ua Каліфорнійський дорожній патруль 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?