Kino4ua.com
R

24 години на життя

Рік:
Ор. назва:
24 Hours to Live
Країна:
США, Китай, ПАР
Режисер:
Браян Самерз
Тривалість:
01:32:20
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Тревіс Конрад - головний герой нового гостросюжетного фільму. Його професія дуже специфічна, він усуває небажаних людей. Попросту кажучи, чоловік - кілер, який працював на могутню організацію. На його плечах лежить тягар відповідальності за невинні життя. Але одного разу з ним стався фантастичний випадок. Під час чергового завдання, яке стало для чоловіка останнім, його вбили. Сталося це тому що у нього була достатня кількість ворогів.

Але незабаром Конрада несподіваним способом оживили. Йому дали рівно добу на те, щоб він виконав ще одну місію для цієї організації. Але ось тільки тепер герой не має наміру танцювати під чужу дудку. Він розізлився, і тепер хоче реваншу. Він встає на небезпечний шлях, який повинен пройти за 24 години. Всіх хто встав у нього на дорозі, гірко про це пошкодують. Тревіс по-справжньому злетів з котушок, і тепер ніхто не в силах зупинити його. Що буде з героєм через добу? Адже саме на таку кількість часу, йому подарували життя. Кане він в небуття, або знайде спосіб остаточно повернути себе в світ живих, поки ніхто не знає ... ©Kino4ua 24 години на життя 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?