Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Таємниці Гравіті Фолз: Міні-серіал (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dipper's Guide to the Unexplained
Країна:
США
Режисер:
Метт Чепман, Алекс Хірш
Тривалість:
00:02:15
Переклад:
Українська мова ПлюсПлюс | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія мультсеріалу «Таємниці Ґравіті Фолз: Міні-епізоди» розгортається в невеликому місті під назвою Гравіті Фолз, розташованому десь в Америці. Саме сюди на літні канікули приїхали близнюки Мейбл і Діппер до свого двоюрідного дядечка Стена - власника сувенірної лавки для туристів.

Життя в цьому місті нудне й одноманітне, саме такий відпочинок і очікував наших героїв. Але з часом хлопці починають помічати, що жителі Гравіті Фолз трохи дивні, та й крім того тут відбуваються неймовірні речі, можна навіть сказати надприродні. Ну і звичайно близнюки не мають наміру залишати їх поза своєю увагою.

Не гаючи часу Діппер приступає до розслідування аномальних подій зосереджених в цьому невеликому містечку. А допомагає йому його сестра, а за сумісництвом і оператор - Мейбл і пухкенький добряк Сус. В першу чергу хлопці вирішують з'ясувати, що за монстр, що нагадує голого чоловіка, краде їх солодощі. Спорудивши броню з іграшок і озброївшись ключкою для гольфу, наші герої починають полювання на злодюжку. Тільки, що з цього вийшло, і хто ж був цим сластьона-хуліганом?

Далі близнюки помічають у свого дядечка незвичайне татуювання і звичайно тут же приступають до розслідування. Адже історія її появи може зберігати якусь таємницю, а як ви вже встигли здогадатися, наші герої не уявляють свого життя без їх розгадування. ©Kino4ua Таємниці Гравіті Фолз: Міні-серіал (1 Сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?