Kino4ua.com
R

Спеціаліст

Рік:
Ор. назва:
The Specialist
Країна:
США, Перу
Режисер:
Луїс Льоса
Тривалість:
01:50:57
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Історія про фатальну красуню Мей, яка не так давно втратила своїх батьків. Їх убили жорстокі гангстери, які зруйнували звичне життя головної героїні, яка вирішила будь-що-будь помститися зловмисникам найжорстокішим чином. І незабаром їй вдається знайти людину, за допомогою якого здійснити правосуддя. Їм надається колишній агент ЦРУ на ім'я Рей, який встиг за своє життя виконати десятки небезпечних завдань. За своєю спеціалізацією чоловік є професійним підривником, так що план дій утворився сам собою.

Незабаром Мей і Рей приступили до здійснення задуманого. Для цього вони збирають речі і направляються в сонячне місто Майамі, де їм доведеться вступити в сутичку з величезною бандою злочинців. З огляду на чарівну зовнішність, головна героїня без будь-яких труднощів спокушає одного злочинця за іншим, тим самим заманюючи їх в пастку. І потім в справу вступає Рей, який підриває ті самі місця, в які Мей заводить гангстерів. Але незабаром над їх життями нависає серйозна загроза. ©Kino4ua Спеціаліст 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?