Kino4ua.com
R

Моя дівчина - монстр

Рік:
Ор. назва:
Colossal
Країна:
Іспанія, Канада
Режисер:
Начо Вігалондо
Тривалість:
01:50:50
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Пристрасть до алкоголю ні до чого доброго не приводить. У цьому Глорія переконується на власному досвіді. Влаштовуючи кілька п'яних витівок, вона позбавляється всього, через що жила в Нью-Йорку: улюбленої роботи в редакції престижного журналу, бойфренда і навіть квартири. Останні дві втрати між собою пов'язані, адже жила Глорія у Тіма, який вигнав її після їхнього розлучення. Опинившись фактично бездомною, героїня фантастичного фільму «Моя дівчина - монстр» вирішує виїхати з мегаполісу і повернутися в рідну провінцію. Приїхавши на місце, вона зустрічає Оскара - свого друга дитинства, який був їй симпатичний. Зараз він вже не той простак, що раніше: хлопець обзавівся власним баром і став набагато відповідальніше. Між ними виникає взаємна симпатія. Але знову всьому заважає алкоголь. Після однієї з п'янок Глорія вмикає телевізор і дізнається, що в Південній Кореї з'явився моторошний монстр. Величезне створіння невідомого походження бродить по Сеулу, руйнуючи все навколо. Це шокує її, але ще сильніше героїня здивується, коли зрозуміє, що у неї з чудовиськом є дивний зв'язок: монстр повністю копіює всі її рухи, через що дівчина починає звинувачувати себе в руйнуванні. Що пов'язує її з Сеульським Годзіллой? ©Kino4ua Моя дівчина - монстр 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?