Kino4ua.com
R

Закляття. Наші дні

Рік:
Ор. назва:
The Crucifixion
Країна:
США, Великобританія, Румунія
Режисер:
Ксав'єр Генс
Тривалість:
01:30:49
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Фільм розповідає історію, яка розбурхає любителів хорроров. У центрі історії журналістка яку звуть Ніколь. Їй треба по роботі написати репортаж про шокуючий випадок, який стався в одному Румунському селищі. Відчуваючи сенсацію, вона просить головного редактора відправити її в Румунію, де вона змогла б особисто дізнатися всі деталі цієї шокуючої смерті, що сталася під час обряду екзорцизму. Цей обряд був використаний місцевим священиком для того, щоб вигнати древнє зло.

В результаті, дівчина відправляється в загадковий край, де сталася трагедія. Дівчина вже передчуває хороший матеріал, але вона ще навіть не підозрює про те, що ця поїздка, може стати для неї останньою. Приїхавши на місце, вона знайомиться з хлопцем на ім'я Антон, який розповідає їй про те, що цей випадок був ні чим іншим, як позбавлення від нечистої сили. Але героїня не особливо вірить таким заявам, і намагається з'ясувати справжню причину резонансного вбивства. Журналістка є атеїстом, але чим далі йде її журналістське розслідування, тим більше вона переконується в тому, що вищі сили, все ж існують. ©Kino4ua Закляття. Наші дні 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?