Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гострі предмети (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sharp Objects
Країна:
США
Режисер:
Жан-Марк Валлі
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG, DubLiCat
Переклад:
Original English Оригінал
Головна героїня нового серіалу - є журналісткою однієї з газет Чикаго. Камілла шкодує про те, що її кар'єра просувається дуже мляво. Вона ніби застрягла на одному місці, і не може зрушити з місця. Дівчина працює у виданні, яке не особливо славиться своїми репортажами. Це звичайнісінька міська газетка, яка просто тримається на плаву. Але героїня мріє про кращу кар'єру, і одного разу в її житті з'являється такий шанс. Тепер вона зможе по-справжньому показати свої професійні якості. Від успіху її нового завдання, може залежати її подальше просування в професії.

Каміллу очікує поїздка в провінційне місто, куди її відправляє редакція. У цьому містечку, відбувається справжнє диво для місцевих жителів. У місті з'явився маніяк, і його жертвами, стали вже кілька дівчаток. Оскільки героїня сама виросла в цьому містечку, то вона усвідомлює свою відповідальність. Вона хоче, якомога швидше розібратися в події, адже від цього залежить її кар'єра. Але як тільки Камілла занурюється в реалії глухого життя, то потрапляє в низку подій. Її життя обертається кошмаром. ©Kino4ua Гострі предмети (1 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?