Kino4ua.com
HD 720p
R

Відьми Іст-Енду (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Witches of East End
Країна:
США
Режисер:
Аллан Аркуш, Патрік Р. Норріс
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm, NewStudio
Знята на основі серії романів Мелісси де ла Круз драма розповідає про лонг-айлендське сімейство Бошан - потомствених відьом, «білих» чаклунок. У центрі сюжету - чудові відьми Іст-Енду: Джоанна, на перший погляд - середньостатистична мати-одиначка, і її дочки - Фрейя і Інгрід. І хоча обидві героїні давно живуть самостійним життям, жодна з них не в курсі великого сімейного секрету - вони знати не знають про свої дари, як, втім, і про здібності своєї матері. Однак зухвала сестриця Джоани - відьма на ім'я Венді - бажає, щоб її племінниці продовжили шлях сестер Бошан. Але Джоанна, як будь-яка хороша мати, намагається вберегти дочок від тягарів чаклунського світу і всіляко охороняє цю таємницю.
1-й сезон знайомить нас з молодими сестрами: старша Інгрід - бібліотекар з невпорядкованим особистим життям. А найменша Фрейя, що працює в місцевому барі, крутить роман відразу з двома плейбоями: Дешем і Кілліаном Гардінером. Деш - багатий і впливовий підприємець - шалено закоханий в сексуальну дівчину і робить їй пропозицію. Однак після того як схвильована Фрейя повідомляє цю новину матері і сестрі, обидві дочки Джоани дізнаються, що вони - потомствені відьми. ©Kino4ua Відьми Іст-Енду (1, 2 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?