Kino4ua.com
480p
R

Менталіст (1 - 7 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Mentalist
Країна:
США
Режисер:
Кріс Лонг, Ерік Ланевілль, Джон Шоуолтер
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Original English Оригінал
Патрік Джейн, колишній екстрасенс, а нині позаштатний співробітник Каліфорнійського Бюро Розслідувань, колись він сильно поплатився за свою брехню. Менталіст запевняв громадськість, що володіє надприродними здібностями, які допомагають йому скласти психологічний портрет будь-якої людини, навіть не знайомого. Маніяк на прізвисько Кривавий Джон, дуже незадоволений характеристикою, яку склав йому Джейн, позбавив життя найближчих людей головного героя - дружину і дочку. Патрік присягнувся помститися негідникові, чого б йому це не коштувало. Бажання відшукати вбивцю стало головною причиною, по якій колишній лжемедіум погодився допомагати правоохоронним органам у розкритті різноманітних злочинів. Ясний розум і блискучі навички розуміння людської психології дозволяють йому просуватися далі там, де співробітники бюро заходять в глухий кут. Головний герой регулярно розкриває заплутані справи, потай сподіваючись, що кожне наступне виведе його на Кривавого Джона ... ©Kino4ua Менталіст (1 - 7 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
Основний торрент
1 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Александр
    15 квітня 2022 18:05
    + +1 -
    Хочу торрент с Украинской озвучкой!Не где немогу найти.
    1. Александр
      Александр
      15 квітня 2022 18:09
      + +1 -
      Не заметил слева Огромную надпись - Торрент Украинскою. Каюсь! Огромное спасибо! Еще бы остальные сезоны в торренте заполучить бы.
  2. July
    July
    6 липня 2021 03:35
    + +3 -
    Велике дякую ??

    багато де шукала, а знайшла у вас kissing_heart