Kino4ua.com
R

За кров до перемоги

Рік:
Ор. назва:
Bleed for This
Країна:
США
Режисер:
Бен Юнґер
Тривалість:
01:57:38
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Головний герой кінострічки «За кров до перемоги» на ім'я Вінні чудовий боксер, який стрімко йде до мети стати чемпіоном. Спортсмен завдяки своїм здібностям досягає практично всіх висот. Але ось блискучу кар'єру псують останніх три проведених бою, які не закінчуються виграшем для американця. Його менеджер настійно радить зав'язати з поєдинками, поки не втрачена з працею напрацьована слава. Чоловік відмовляється здаватися і наймає собі тренера, якого звуть Кевін Руні. Мудрий наставник в минулому навчав бійцівської майстерності непереможного Майка Тайсона.

Завдяки своєму новому тренеру і величезному прагненню Вінні переступає вагові категорії одну за одною, і знову мітить в чемпіони.
Промоутери прогнозують йому карколомну славу, адже попереду на нього чекають перемоги в доленосних боях.
Здійснити всі поставлені плани йому завадила автокатастрофа, через яку він знаходиться практично в нерухомому стані. Лікуючий лікар вносить кошмарний вердикт, через отриману травму шиї Вінні більше не коли ні зможе вийти на ринг і змагатися з суперниками за титул чемпіона. Для тепер колишнього спортсмена повинно наступити тихе і спокійне життя. Однак боксер збирається боротися зі своєю недугою і можливо йому це вдасться, і він знову буде стояти на рингу, купаючись в оваціях шанувальників. ©Kino4ua За кров до перемоги 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?