Kino4ua.com
R

Круті стволи

Рік:
Ор. назва:
Bastille Day
Країна:
США, Великобританія, Франція
Режисер:
Джеймс Воткінс
Тривалість:
01:32:26
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Події фільму знайомлять глядачів з Майклом Мейсоном - щасливим і здатним злодієм, якому необхідно не більше однієї секунди, щоб обчистити кишені своєї жертви. Доглядаючи нову жертву, Майкл не припускав, що крадіжка призведе до вибуху. Він забирає кілька доларів з вкраденої сумки, після чого викидає її біля входу в магазин. Ще не оговтавшись і на 20 метрів, герой чує позаду потужний вибух. Сам того не бажаючи, хлопець став учасником теракту. Звернувши увагу на героя, зображеного на камерах, спецслужби беруть круті заходи - тепер за Майклом полюють ЦРУ і ФБР. ©Kino4ua Круті стволи 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?