Kino4ua.com
PG-13

Темні коридори

Рік:
Ор. назва:
Down a Dark Hall
Країна:
США, Іспанія
Режисер:
Родріго Кортес
Тривалість:
01:36:41
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Новий готичний трилер, розповість історію про учениць закритої школи. Цей заклад носить назву «Блеквуд», і в його стінах навчаються лише тільки чотири дівчини. Ніхто не знає точно, який був критерій по їх відбору для навчання в цьому закладі. Тут панують дивні правила і порядки. Головна героїня фільму - Кіт. Ця дівчина, коли вона потрапила в цей закритий інтернат, то виявила дуже дивну річ. Вона раніше не знала, що володіє талантом до мистецтва. Але несподівано з'ясовується, що в ній таїлися дуже хороші здібності до малювання, втім, як і у всіх інших учениць школи-пансіонату.

Вся ця ситуація схожа на те, що ніби-то хтось невідомий стоїть за роботами учениць. Він направляє їх руками, малюючи справжнісінькі шедеври. Це незрозуміла сутність вочевидь є надто талановитою, і можна зробити висновок, що це вже мертва людина. Головна героїня цієї історії потрапляє в самий неймовірний ураган з подій. Її життя більше ніколи не буде колишнім, адже дізнавшись таємниці минулого, неможливо не помінятися. Що чекає дівчину в стінах цього загадкового закладу? ©Kino4ua Темні коридори 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?