Kino4ua.com
R

Час відплати

Рік:
Ор. назва:
Destroyer
Країна:
США
Режисер:
Карін Кусама
Тривалість:
02:01:37
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Основні дії кінофільму розгортаються в Лос-Анджелесі.
Ерін Белл - молода, приваблива і тендітна дівчина, яка працює детективом в поліцейському відділенні Міста Ангелів. Ерін Белл все своє життя хотіла працювати в поліції, адже в дитинстві, коли Ерін було всього років сім, її мати вбили якісь хулігани прямо на вулиці, пізно ввечері. З тих пір Ерін зрозуміла, що всі її дії будуть спрямовані на те, щоб убезпечити звичайних громадян свого рідного міста від різних злочинців. З відзнакою закінчивши поліцейську академію, вона влаштувалася на роботу у відділ, де дуже скоро її призначили детективом.
 
Белл доручають завдання, під час якого їй доведеться відшукати главу якогось бандитського угруповання. Але щоб це зробити, Ерін потрібно об'єднатися зі своїм колегою з іншого міста. Ерін незабаром закохується в чоловіка, і між ними розгортаються романтичні відносини. Але зловити ватажка банди Ерін і її напарнику не вдається. Більш того, відбувається трагедія, яка розбиває Ерін серце, а ватажкові вдається сховатися. Але через кілька років бандит з'являється в місті знову, і Ерін сповнена рішучості помститися йому. Тієї тендітною і ніжною дівчинки більше немає, на її місці лише залишилася безжальна жінка. ©Kino4ua Час відплати 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Степан
    4 березня 2020 14:18
    + +1 -
    Нудятина повна, таке сопливе лайно що неможливо дивитися! не витрачайте час на цей брєд!!!
    1. Niferra
      Niferra
      3 червня 2020 19:50
      + 0 -
      Шкода, що не помітила ваш коментар до того, як справді витратила час на сумне лайно зі старою кідманшою в головній ролі - відстій повний(