Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Перспектива

Рік:
Ор. назва:
Prospect
Країна:
США, Канада
Режисер:
Крістофер Колдвелл, Зек граф
Тривалість:
01:40:37
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Скарга

У героїв непросте і сумне минуле, але зараз кожен з них твердо має намір змінити жалюгідне існування на краще. Дівчинка-підліток жадає вибратися з бідності і отримати гідну освіту. Її батько хоче покінчити з важкої залежністю від новомодних наркотиків і підтримати прагнення дочки. Однак для досягнення поставлених цілей потрібно чимало грошей. В результаті головні герої фільму «Перспектива» вирішуються на відчайдушну подорож до іншої планети, де можна добути дорогоцінні камені, які користуються попитом серед поціновувачів коштовностей. Правда, на ділі все йде набагато складніше, ніж може здатися. Камені - частина живих організмів, які явно не раді тому, що люди використовують їх в подібних цілях. До того ж істоти плюються кислотою, здатної роз'їдати навіть найміцніші матеріали. Видобуток каменів - справа досить небезпечна, не кажучи вже про те, що їх ще потрібно відшукати, пробираючись через густі ліси, наповнені всілякими небезпеками. Втім, перший камінь герої знаходять досить швидко, але коли вони їм заволодівають, оголошуються ще двоє людей, які бажають привласнити знахідку. Між ними відбувається сутичка, яка може стати фатальною для кожного з героїв. ©Kino4ua Перспектива 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?