Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Диявол носить Прада

Рік:
Ор. назва:
The Devil Wears Prada
Країна:
США, Франція
Режисер:
Девід Франкель
Тривалість:
01:49:57
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Невафільм Україна
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Андреа Сакс, тільки недавно закінчила університет, абсолютно впевнена в своєму покликанні в найближчому майбутньому перетворитися в відомого журналіста. Залишивши сумніви позаду, вона рішуче покидає рідне містечко і переїжджає в Нью-Йорк, щоб слідувати за мрією.
Спробувавши декілька відповідних вакансій, раптово їй казково пощастило. Дівчина отримала вельми привабливу пропозицію, влаштуватися особистою помічницею самої Міранди Прістлі, головного редактора знаменитого на весь світ глянцевого журналу "Подіум".

Несподівано збулися дитячі фантазії Андреа, адже тепер вона буде працювати з легендарною особистістю, яка особисто встановлює правила моди, визначаючи, що саме буде популярно в наступному сезоні.
Правда, досить скоро панночка усвідомила, що попереду її чекає дуже непростий шлях. Міс Сакс зобов'язана в день виконувати сотню найбезглуздіших, часто безглуздих доручень, але вона не має наміру здаватися. Молода жінка прекрасно розуміє, що людину, яка зуміла витерпіти нестерпний характер владної пані, з руками і ногами візьмуть на будь-яку престижну посаду.
Дівчині доведеться переступити через себе і довести, що вона має достатній запас терпіння і сили волі. ©Kino4ua Диявол носить Прада 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?