Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Іван Княженко та Сірий Вовк

Скарга

Творіння рук російських мультиплікаторів. Відбувається дія в казковому царстві-державі. Жив-був цар, і була у нього дочка красуня. А яка розумниця, просто жах. Жахливо намучився з нею батько, мріючи видати заміж велікоразумну Василину, яка і чути про це не хоче, весь вільний час присвячуючи навчанню, читанню книг та вступу до древнього аналогу університету. Потайки вона читає жіночі романи і мріє про судженого, тільки хто ж батькові в цьому зізнається.

Лаявся з нею цар постійно. Під час чергового скандалу розсердився і прийняв дурне рішення видати єдину дочку за першого зустрічного. Добре хоч, що ним виявився красень молодець Іван. Жив він у сусідньому, тридесятому царстві і мріяв про подвиги, але найбільше про кар'єру пожежника. Особливо його розчулювало і дивувало закордонне слово «брандспойт». І ось попався цей герой на очі повелителя. А той пошкодував вже про поспішно даному слову і почав намагатися ухилятися від даного раніше царського слова.
Загалом направив він нареченого майбутнього, Івана, виконати небезпечне і дивне завдання. Піти незрозуміло куди і принести невідомо що. Але і персонаж виявився не промах. Взяв під мишку вірного вовка що говорить людською і відправився в дорогу далеку. А тридевяте тим часом виявилося на межі державного перевороту ... ©Kino4ua Іван Княженко та Сірий Вовк 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?