Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Інформатор

Рік:
Ор. назва:
The Informant!
Країна:
США
Режисер:
Стівен Содерберг
Тривалість:
01:48:38
Переклад:
Очікується
Картина, яку змалював режисер, в даному фільмі розкриває настрій багатьох людей на початку вісімдесятих років минулого сторіччя. Хоча ця проблема актуальна завжди, автор вбирає саме цей період, так як тоді таке захворювання як СНІД тільки починало свою грандіозну подорож по світу. Секс плюс наркотики - це модно і весело. Це подобається всім, не залежно від соціального статусу і матеріального становища.

Отже, Лос-Анжелес (чомусь саме місто ангелів часто вибирають режисери, щоб описувати всі смертні гріхи) 1983 рік. Розкішний готель, дорогі апартаменти, красиві жіночі та чоловічі тіла, але, на жаль, зовсім не такі гарні думки і вчинки. Сім історій проходять перед очима глядачів за той час, коли йде фільм. І всі вони про безвідповідальне і аморальне відношення людей один до одного. ©Kino4ua Інформатор 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?