Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Канікули Ґуфі

Рік:
Ор. назва:
A Goofy Movie
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кевін Ліма
Тривалість:
01:18:44
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія LeDoyen
Переклад:
Російською - Оригінал
Головним героєм захоплюючої мультиплікації, яка в черговий раз розповідає глядачам про конфлікт батьків і дітей, стає Макс, який є сином відомого Гуфі. Головний герой вчиться в звичайній школі і нічим не виділяється з сірої маси, якщо не брати до уваги його екстравагантного батька.
Ця дивовижна історія починається в той момент, коли Макс закохується в свою однокласницю. Він вважає її найрозумнішою, доброю і красивою дівчинкою, тому готовий піти на все, щоб змусити її відчувати відповідні почуття. Головний герой намагається привернути увагу своєї коханої, але постійно потрапляє в смішні й безглузді ситуації, які віддаляють його ще більше від об'єкта мрій. Здається, Макс потрапив в безвихідну ситуацію, однак він не має наміру забувати про свого геніального батька, який може знайти спосіб вирішити цю проблему.

Гуфі усіма силами допомагає своїй дитині, але оскільки він не знає, як змусити сучасну дівчинку звернути увагу на його сина, то теж постійно терпить фіаско. Незважаючи на те, що між батьком і сином дуже часто складаються непрості взаємини, вони вирішують об'єднати зусилля для досягнення спільної мети. Але чи зможе Гуфі спробувати зрозуміти сучасну молодь, щоб ощасливити свою дитину? ©Kino4ua Канікули Ґуфі 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?