Kino4ua.com
480p
G

Справжній Гарфілд

Рік:
Ор. назва:
Garfield Gets Real
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Марк А.З. Діппе, Кунг Ху Лі
Тривалість:
01:17:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Зірка мультфільмів і коміксів на ім'я Гарфілд вже давно живе у вигаданому світі, який порядком набрид йому. Він вирішив трохи відпочити від життя мультгероя і разом з Одді перебрався в реальний світ. Починалося все непогано, але незабаром герої усвідомили, що в реальному житті все набагато складніше і небезпечніше. Повернутись назад виявилося зовсім не просто, але завдяки новим друзям і вражаючому везінню, наші мандрівники змогли потрапити додому. Проробивши настільки небезпечний шлях Гарфілд розуміє, що не важливо де ти опинишся, головне щоб поруч були хороші друзі. ©Kino4ua Справжній Гарфілд 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?