Kino4ua.com
R

Останній самурай

Рік:
Ор. назва:
The Last Samurai
Країна:
США, Нова Зеландія, Японія
Режисер:
Едвард Цвік
Тривалість:
02:34:55
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
В середині XIX століття революція в Японії закінчилася, але в країні почалася війна, під час якої в непримиренній сутичці зіткнулися дві потужні непереможні армії - імператора і сьогуна. Імператор бажав царювати безроздільно і управляти Японією одноосібно, а сьогун, навпаки, стояв на позиціях традиціоналізму. Самодержець придушив волелюбні устремління супротивників і затіяв в Японії масштабні реформи, прагнучи наздогнати західні держави, що пішли далеко вперед по шляху прогресу. У гонитві за європейськими ідеалами і стандартами імператор скасовує традиційні японські інститути управління країною. Військова доктрина і принципи керівництва армією також змінюються на західний манер. Для навчання японських солдатів запрошуються фахівці з Америки і Європи, в числі яких прибуває в країну і Нейтан Олгрен - відставний кавалерійський капітан американської армії сіверян. Одного разу очолюваному ним загону, що складається з озброєних селян-ополченців, довелося вступити в бій з силами самураїв під керівництвом Кацумото. Американець свято вірить в силу вогнепальної зброї і абсолютно не боїться озброєних мечами японських воїнів. Але самураї розбивають загін імператорської армії, а сам Олгрен потрапляє в полон. Високо в горах в маленькому селі він проводить довгі зимові місяці, поступово переймаючись повагою до давньої японської філософії воїнів. Що стане з країною, коли в битві проти імператора загине останній самурай? ©Kino4ua Останній самурай 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?