Kino4ua.com
HD 720p
G

Вінні та Хобоступ / Вінні та Слонотоп

Рік:
Ор. назва:
Pooh's Heffalump Movie
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Френк Ніссен
Тривалість:
01:05:16
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | 1+1
У цьому чудовому мультфільмі від Уолта Діснея відомих всім героїв оповідань Алексанрра Мілна - чекають нові пригоди. Вони повинні відправитися на полювання! Але на кого б ви думали? На найстрашнішого і жахливого звіра, про якого розповідають неймовірні історії. Цей звір видає жахливі звуки і залишає дивні сліди. Мешкає він в самій гущавині лісу. І звуть його Хобоступ. Хоч і страшно зустрітися друзям з цим чудовиськом, але вони так хочуть повернути спокій в ліс. А ось які сюрпризи чекають друзів попереду? І що цікавого вони дізнаються? Це стане відомо, коли ви подивитися цей мультфільм і разом з друзями пополюєте в лісовій гущавині. ©Kino4ua Вінні та Хобоступ / Вінні та Слонотоп 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?